Benvinguts a Hora Lúdica

Poc a poc ja ho tenim tot preparat per començar amb una nova aventura radiofònica.
Hora Lúdica neix, primer de tot, de la passió pel fet social i personal que generen els Jocs de Taula (així, en majúscules) a tothom.
Qui més qui menys s\’ha assegut en un moment de la seva vida davant d\’un taulell, unes fitxes, uns daus i un reglament. Ingredients abstractes que tenen com a resultat una estona d\’entreteniment, emoció, victòria, frustració, tensió, riures i, en general, molts bons moments.
Els Jocs de Taula han patit durant la darrera època una mutació força important, han esdevingut un autèntic hobby que mou molta gent arreu de mon.
Amb Hora Lúdica ens volem apropar a tots els implicats en aquest curiós univers; editorials, dissenyadors, jugadors, aficionats, associacions, jornades… Canalitzar la gran quantitat d\’esdeveniments que es fan a Catalunya i oferir un punt d\’informació i trobada a tot l\’aficionat, el nouvingut i el que porta ja anys fent rodar els daus.
I ho fem des de una ràdio valenta, degana de les ràdios locals i amb gran prestigi en la creació de continguts innovadors: Ràdio Arenys. Per endavant el meu agraïment per confiar en el projecte!

Cada dijous a partir de les 22h obrim la sala de jocs al 91.2FM. Però si us trobeu lluny de la freqüència també podeu gaudir del programa amb el servei de directe on-line o descarregant el Podcast des de les principals plataformes.
Comencem l\’aventura, ho tenim tot preparat, el set-up està muntat… llencem els daus i surt….

Juan Carlos Reigosa
Director i presentador d\’Hora Lúdica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s