Programa 014: Especial Aristeia!

Ja tenim el programa 014 al Podcast!
L\’últim programa de l\’any el dediquem al joc Aristeia! la nova creació de la editorial Corvus Belli que ens portarà directament a un espectacle esportiu definitiu en un futur dins de l\’univers Infinity.
Però abans de parlar d\’Aristeia! fem la nostra ja clàssica tirada de Story Cubes on, per cert, no estem ni en Ramon ni jo, gaire inspirats.

Els personatges d\’Aristeia! s\’han apropiat del programa

A la secció de notícies us parlem de la publicació de La Senda del Panda per part de Edge. El joc The Way of Panda veurà així la seva publicació a Espanya, ja al 2018, després d\’una gran campanya de Kickstarter.

I ens ha cridat l\’atenció el nou producte de l\’editorial Renegade Games Studio; CASTELL és un joc de cartes inspirat en l\’ambient casteller català. Des de Sant Diego, EEUU, es llençan a produir un joc basat en una de les tradicions més arrelades de la cultura catalana. El joc veurà la llum el proper 2018 i, per ara, no tindrà publicació a la península.
Però el gruix de l\’últim programa de l\’any és per la nova creació de l\’empresa gallega CORVUS BELLI: ARISTEIA!
Obrim la caixa d\’aquest joc per a dues persones on, amb equips de quatre miniatures per jugadors, ens enfrontem en una competició esportiva violenta i espectacular.
I per saber més els secrets d\’aquest ARISTEIA! parlem amb BELEN MORENO responsable de marqueting de CORVUS BELLI i amb ALBERTO ABAL un dels dissenyadors del joc. Ells ens descubriran tots els secrets d\’aquest espectacular joc de confrontació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s