Programa 34

El programa 34 ja el tenim al podcast!

Aquesta setmana us expliquem com podeu aconseguir una còpia de la nova edició de l\’ALHAMBRA que publica Devir. Podeu avançar feina i anar obrit el twitter del programa! 
Us donem tots els detalls de la nova versió d\’AZUL, els seu creador, Michael Kiesling i l\’editorial Next Move Games no es conformen en ser candidats al Spiel des Jahres 2018 que porten una nova adaptació del sistema on haurem de combinar vitralls. AZUL: STAINED GLASS OF SINTRA.
i comentem el nou número de la revista 2d6 Magazine plena de continguts molt interessants on destaquem el tema central sobre il·lustració i traducció als jocs de taula i l\’article de Alberto Millán sobre la creació de jocs amb cartes i números.
Al Set Collection d\’aquesta setmana ens fixem en una proposta des de SIGIL OF DREAMS el segell de David Santas que ha llençat per Kickstarter el seu darrer joc ASANAKIDS.  Un joc per introduir als més petits en la pràctica del ioga.
En Pobin ens visita per portar-nos la seva secció \”Els 3 d\’en Pobin\”, tres jocs units per un mateix concepte. Aquesta setmana titulat: \”Mamà jo vull ser Eurogamer\” així que tots a processar matèries, comptar ovelles i recaptar punts de victòria!

Aprofitem la visita d\’en Pobin per fer-ho parlar sobre una jornada de la que ell és l\’organitzador, Els Jocs del Futur, una trobada d\’autors, jugadors i editorials per intercanviar opinions, projectes i sensacions sobre protojocs.

Carregadet que el tenim el programa!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s